Història

castle256La història és una de les meves grans passions. Sóc llicenciat en Història per la Universitat de Bristol i des de sempre m’ha interessat aquesta temàtica i n’he llegit molt. Tinc un bon coneixement de nombrosos períodes històrics. Per tot això, no és gens estrany que m’agradi traduir textos d’història i faci una bona feina en aquest àmbit.

logoPNR2

"Al llarg del seu treball pel Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans, Simon Berrill ens ha demostrat la seva capacitat per completar amb èxit un projecte tan important com aquest, que implica dos espais que apareixen a la llista del patrimoni mundial de la UNESCO.

Ha demostrat una visió global, facilitat de reacció i un veritable rigor cultural, científic i patrimonial com a part d’una acció que ha implicat diferents participants.

La seva capacitat per reaccionar, l’autonomia i la flexibilitat en el treball han tingut com a resultat una traducció de qualitat..

A més d’aquestes habilitats, el senyor Berrill té les qualitats tècniques i científiques indispensables per acompanyar la planificació i implementació d’una sèrie de senyalitzacions internacionals que tenen en compte les exigències i requeriments dels llocs catalogats com a patrimoni de la UNESCO.

Tota la seva experiència juntament amb la seva formació converteixen Simon Berrill en un traductor creatiu. Les seves habilitats tècniques i el seu coneixement han estat fonamentals pel meu treball i per l’èxit d’aquest projecte."

 

 

Benjamin Maccioni Coordinador de projecte de la UNESCO Maig 22, 2014