Negocis i empreses

icon-business-realvista2Si vostè té un negoci i necessita un traductor que entengui de què està parlant, puc afirmar-li que aquest sóc jo. Durant els meus darrers anys de feina com a periodista vaig treballar de redactor especialitzat en temes econòmics. També he fet moltes traduccions de negocis. Sé com llegir un full de balanços, conec la terminologia i sé com parlar de forma convincent sobre una empresa. Per això sé com fer que el seu negoci soni convincent en anglès.

uji

“Fa més de deu anys que encarrego feines de traducció i correcció a Simon Berrill de manera regular i puc dir que es tracta d’un traductor de qualitat, eficient, ràpid i amb molta professionali.

Durant aquest temps ha treballat en textos institucionals, de gestió i administratius relacionats amb l’àmbit universitari i també en publicacions de recerca en diversos camps com ara administració d’empreses i màrqueting, història, ciències de la comunicació, etc.

Valoro especialment el fet que respon ràpidament a les propostes d’encàrrecs, la qual cosa em facilita enormement l’organització del treball com a gestor de projectes de traducció i correcció. A banda, està sempre disposat a aclarir dubtes o considerar alternatives que, també com a traductor i corrector, li plantejo.”

Javier Herrero Servei de Llengües i Terminologia, Universitat Jaume I, Castelló Abril 7, 2014

fustalia“Recomanem el Simon perquè quan et dóna un termini per fer una traducció, el compleix. En aquest sentit és molt seriós i professional. A més, les traduccions estan molt ben fetes.”

Jose Antonio Aldana Gerent de Fustalia Abril 1, 2014

fenster“Fenster és una empresa líder a Barcelona que fabrica i instal·la finestres d'alumini i PVC. El Simon Berrill va fer la traducció a l'anglès del nostre web. La terminologia que s'havia de traduir era complicada perquè era molt tècnica i específica d'un sector però estem molt satisfets amb els resultats i no dubtem a recomanar els serveis del Simon.”

Francisco Cordoba Gerent de Fenster Març 28, 2014